Filme Actiune Online

Filme Actiune
Filmele de Actiune online fac parte dintr-o categorie in care personajale principale trec printr-o serie de provocari care implica de cele mai multe ori violenta, urmariri, rapiri, scene de lupte extrem de lungi. Filmele de Actiune au in general un singur actor principal care este greu incercat de situatii incredibile si tensionante. De obicei, acest personaj este un actor foarte cunoscut, iar vanzarile acestor filme depasesc celelalte categorii – deci reprezinta o adevarata sursa de venit!

Cei mai buni actori de actiuneCe actori de actiune va plac voua?

Cele mai populare filme de actiune

In 2013, cele mai populare filme de actiune online sunt:

Filmul de Actiune Wolverine1. The Wolverine – Arhicunoscutul personaj din seria Oamenilor X faca o vizita unui vechi prieten din Japonia. Din nefericire pentru Wolverine, el se gaseste in mijloul unui razboi pentru putere. Este un film de actiune-fantezie in care rolul principal este interpretat de Hugh Jackman.

Hunger Games2. The Hunger Games: Catching Fire – Acest film de actiune nu a fost lansat inca, insa fanii abia o asteapta pe Katniss Everdeen sa apara pe marele ecran. Dupa victoria lor din primul film, Katniss si prietenul ei devin principalele tinte a Capitolului, care se confrunta acum si cu o revolta in districtul Panem.

X-Men Days of Future Past3. X-Men: Days of Future Past va aparea abia in 2014 in Romania si in lume. De data aceasta Oamenii X il trimit pe Wolverine inapoi in trecut, pentru a schimba un eveniment istoric majos si care ar putea sa aiba un efect global imens asupra oamenilor si mutantilor.

4. The Amazing Spider-Man 2 este un alt film de actiune online din anul 2014. Spiderman ii are ca adversari pe Rhino si pe puternicul Electro, iar in tot acest timp incearca sa se tina de promisiune si sa nu o implice pe Gwen in viata sa periculoasa dealtfel.

5. Pacific Rim, sau in romana – Cercul de Foc ne prezinta un razboi intre umanitate si niste creaturi imense de origine extraterestra. Soarta omenirii s-ar putea sa se afle in maine a doi oameni care trebuie sa-si uneasca concentrarea pentru a rapune aceste bestii.

6. Kick-Ass 2 este si el un film de actiune online care nu a aparut inca. Eroul costumat cunoscut sub numele Kick Ass se alatura unui grup de oameni obisnuiti care doresc sa lupte si ei impotriva criminalitatii. In acest timp, Red Mist isi pune la cale un plan diabolic de razbunare, ce ar putea sa afecteze pe toti cunoscutii lui Kick- Ass.

7. Oblivion este un film science fiction de actiune. Rolul principal in are actorul Tom Cruise. Acesta este un veteran ce are misiune de a avea grija de bazele amplasate pe Pamant, dar incepe sa pune la indoiala rolul misiunilor sale.

5 Comentarii la acest film

 1. cacat says:

  vai de pula ta cretinule care faci asemenea topuri:)))))

 2. mortii ma-ti says:

  copile nu te mai uita la asa multe filme chineesti si inca ceva, lasa topurile pentru oamenii competenti:)) Vai si amar

 3. petre says:

  Rezumat la filmul hitman

 4. tamara says:

  ok

 5. SOFRONE says:

  SUPER

Nume: 

Email:  

eXTReMe Tracker