Anchorman 2 The Legend Continues Online

Anchorman 2 The Legend Continues Online Subtitrat

Anchorman 2 The Legend Continues online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Comedie si a fost adaugat in 2013 de catre Filme Noi Online.
[shareaholic app="share_buttons" id="5458249"]
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas
Se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni. Descarca ultima vesiune flash player
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome! Te rugam sa citesti regulamentul Filme Noi Online

Anchorman 2 The Legend Continues gratis online il aduce din nou, pe marele ecran, pe faimosul Ron Burgundy. Direct din San Diego, acesta se intoarce in tromba inapoi la canalul de stiri a New Yorkului. In anii 70, Ron era un om de stiri faimos ce lucra la postul de televiziune local din San Diego. Acesta lucra alaturi de prietenii sai: reporterul Brian Fantana si meteorologul Brick Tamland.
[m_geocountry countrycodes=”RO,DE,BE,AT,FR,IT,ES,MD”] [/m_geocountry]

Intr-o zi seful lor organizeaza o petrecere, caci baietii o meritau – dupa ce s-au situat o lunga perioada de timp in topul preferintelor TV. La petrecere Ron incearca fara succes sa agate o femeie tanara si frumoasa. Ed il informeaza mai tarziu ca echipa a fost obligata sa o angajeze pe Veronica Corningstone, aceasi femeie pe care Ron a incercat sa o agate.

Ei bine, Anchorman 2 online gratis subtitrat, sau in engleza – The Legend Continues este un film de comedie cu o nota destul de bunicica.

Anchorman 2 The Legend Continues Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Anchorman 2 The Legend Continues online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email:  

eXTReMe Tracker