Edge of Tomorrow Online

Edge of Tomorrow Online Subtitrat

Edge of Tomorrow online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme SF, Filme Thriller si a fost adaugat in 2014 de catre Filme Noi Online.
[shareaholic app="share_buttons" id="5458249"]
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas
Se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni. Descarca ultima vesiune flash player
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome! Te rugam sa citesti regulamentul Filme Noi Online

Tom Cruise va juca iar intr-un science fiction de mare succes. Acesta se numeste Edge of Tomorrow online subtitrat in romana si este un film care va face mari ravagii in anul 2014. Locotenentul Bill Cage lupta intr-un razboi cu o rasa extraterestra si se gaseste dintr-o data prins intr-un vortex al timpului ce ii arata viitorul. Acesta vede ultima sa zi in acest razboi si se antreneaza zilnic pentru a deveni mai bine pregatit pentru ceea ce il asteapta.7

Bill Cage si Rita din fortele speciale fac impreuna o echipa puternica pentru a lupta impotriva unei rase extraterestre destul de ostila. Rasa este numita Mimics si actiunea din filmul Edge of Tomorrow online subtitrat in limba romana se petrece intr-un viitor nu foarte indepartat, iar aceasti extraterestri care ne adaca par sa fie invincibili.

La inceputul acestui film gratis online, Cage este ofiter si nu a mai luptat in viata sa. Acesta este lansat de pe un port avion direct in lupta, in ceea ce pare a fi o misiune sinugicasa. Omorat in primele minute, Cage se trezeste dintr-o data intr-un vortex al timpului, si experimenteaza acea lupta la nesfarsit – murind si luptand din nou. Dar, cu fiecare lupta, Cage ucide din ce in ce mai multi adversari, impreuna cu Rita Vrataski.

Actorii din filmul Tomorrow online gratis cu subtitrare in romana sunt Tom Cruise si Emily Blunt.

Edge of Tomorrow Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Edge of Tomorrow online subtitrat sau semnaleaza o problema!

6 Comentarii la acest film

 1. Filme Noi says:

  in cateva ore va fi pus noul link

 2. Cosmin says:

  Film sters!!

 3. Filme Noi says:

  filmul este CAMRip,deci scutiti-ma cu comentarii de genul: nu se vede bine,nu mai manca alune,pop-corn…etc,nu l-am filmat eu,cum apare versiunea mai buna,cum o pun,sper cat mai curand! momentan multumiti-va cu asta ca are si subtitrare ;)

 4. george says:

  Este mai slăbuț decât Source Code , poate cartea să fie mai bună… oricum , vizionare plăcută .

 5. joni says:

  sunt nobi nai ce sa le ceri..mdea..:))

 6. dan says:

  fratiorilor,ati pus razboiul lumilor….asteptati sa apara filmul nu inselati lumea ca nu castigati nimic…

Nume: 

Email:  

eXTReMe Tracker