Her 2013 Online

Her 2013 Online Subtitrat

Her 2013 online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Dragoste, Filme de Fantezie, Filme SF si a fost adaugat in 2013 de catre Filme Noi Online.
[shareaholic app="share_buttons" id="5458249"]
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas
Se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni. Descarca ultima vesiune flash player
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome! Te rugam sa citesti regulamentul Filme Noi Online

Her 2013 online subtitrat in limba romana este un film de dragoste si de comedie despre un om singuratic, scriitor de meserie care dezvolta o relatie neobisnuita cu noul sau sistem de operare, pe care tocmai l-a cumparat si care a fost creat special pentru a-i satisface toate nevoile.

Theodore Twombly este personajul principal din acest film gratis online si este un om plin de suflet care isi castiga existenta scriind scrisori emotionante pentru alti oameni. Ramas cu inima franta dupa o lunga relatie, el ramane uimit de catre un sistem de operare, despre care se spune ca are propria personalitate, si ca isi dezvolta relatii diferite cu utilizatorii sai. Trailerul gratuit de la filmul Her online subtitrat in romana din anul 2013 poate fi vizionat mai jos.
[m_geocountry countrycodes=”RO,DE,BE,AT,FR,IT,ES,MD”]


[/m_geocountry]

La pornire, acesta face cunostinta cu Samantha, o voce feminina, care pare sa fie foarte sensibila, prietenoasa si plina de umor. Nevoile si dorintele celor doi din Her 2013 online subtitrat cresc in acelasi timp, iar prietenia lor se transforma in cele din urma in dragoste pentru celalalt.

Her 2013 Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Her 2013 online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email:  

eXTReMe Tracker