Non-Stop Online

Non-Stop Online Subtitrat

Non-Stop online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Actiune, Filme Mister, Filme Thriller si a fost adaugat in 2014 de catre Filme Noi Online.
[shareaholic app="share_buttons" id="5458249"]
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas
Se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni. Descarca ultima vesiune flash player
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome! Te rugam sa citesti regulamentul Filme Noi Online

Liam Neeson joaca iar rolul de bad-guy, in filmul de actiune Non Stop online cu subtitrare in romana. Actiunea are loc la bordul unui avion ce zboara de la New York catre Londra. In timpul zborului, Bill Marks, ofiter federal de aviatie, primeste o serie de mesaje amenintatoare prin sms, ce ii transmiteau ca un pasager va fi ucis la fiecare 20 de minute daca nu se va transfera 150 de milioane de dolari intr-un cont secret.
[m_geocountry countrycodes=”RO,DE,BE,AT,FR,IT,ES,MD”] [/m_geocountry]

Lucrurile se complica in filmul Non Stop subtitrat online in limba romana, caci se descopera ca acel cont este creat pentru o persoana sub numele de Marks, iar o bomba este descoperita mai tarziu la bordul avionului, asa ca suspiciunea in spatele autorului acestui atentat cade asupra ofiterului nostru.

Film cu subtitrare in limba romana

server 2

Non-Stop Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Non-Stop online subtitrat sau semnaleaza o problema!

2 Comentarii la acest film

  1. madalin says:

    este in spaniola!

  2. gheorghe says:

    vreau sal vad

Nume: 

Email:  

eXTReMe Tracker