Oz The Great and Powerful Online

Oz The Great and Powerful Online Subtitrat

Oz The Great and Powerful online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme de Fantezie si a fost adaugat in 2013 de catre Filme Noi Online.
[shareaholic app="share_buttons" id="5458249"]
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas
Se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni. Descarca ultima vesiune flash player
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome! Te rugam sa citesti regulamentul Filme Noi Online

Oz The Great and Powerful online subtitrat este un film de fantezie care trebuie sa apara in 2013 si pe care toti copii il asteapta, cu sufletul la gura am putea spune caci toata lumea stie povestea vrajitorului din Oz. Filmul este o adaptare a romanului lui Baum ,in care OScar Diggs este un magician oarecare care isi prezinta trucurile la un circ si este dus din Kansas pana in vibrantul tinut din Oz The Great.

Acesta crede ca a fost lovit de noroc si ca viata lui se va schimba in pine, asta pana cand intalneste trei vrajitoare: Evanora, Theodora si Glinda, care nu sunt convinse ca el este mare vrajitor pe care toata lumea il asteapta. Vrajitorul nostru se infrunta acum cu multe probleme si trebuie sa isi dea seama cine este bun si cine este rau inainte de a fi prea tarziu. Oscar ajunge incet in cel mai mare si cel mai puternic vrajitor din tinutul din Oz, dar devine si un om mai bun.

Trailer la filmul gratis Oz The Great and Powerful online subtitrat in romana
[m_geocountry countrycodes=”RO,DE,BE,AT,FR,IT,ES,MD”] [/m_geocountry]

Dorothy este o tanara fata care a ramas orfana si care ajunge sa fie crescuta de catre unchiul ei Henry si de catre matusa ei Em la o ferma din Kansas. Aceasta are un caine mic si negru pe nume Toto, si acesta este singura sursa a fetei de fericire. Intr-o zi, un ciclon o ia pe sus pe fata si pe catelul ei si acestia ajung in sectorul estic din tinutul lui Oz The Great and Powerful online subtitrat. Casa care a fost si ea luata pe sus aterizeaza fix in capul vrajitoarei rele care conducea aceasta parte din est.

Vrajitoarea cea buna din nord vine in Oz The Great and Powerful online subtitrat sa o intampine pe Dorothy si ii da acesteia o pereche de papuci pe care vrajitoarea cea rea ii purta cand a fost ucisa. Pentru a se intoarce in Kansas, Vrajitoarea cea Buna din Nord ii spune lui Dorothy ca aceasta va trebui sa se duca in Orasul de Cristal si sa-l roage pe vrajitorul din Oz The Great and Powerful online sa o ajute. Inainte de a pleca, vrajitoarea o saruta pe frunte, dandu-i protectie magica impotriva necazului

Oz The Great and Powerful Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul Oz The Great and Powerful online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email:  

eXTReMe Tracker