The Book Thief Online

The Book Thief Online Subtitrat

The Book Thief online subtitrat in limba romana face parte din categoria Filme Drama, Filme Razboi si a fost adaugat in 2013 de catre Filme Noi Online.
[shareaholic app="share_buttons" id="5458249"]
Pentru o mai buna vizionare apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute Daca filmul se blocheaza sau se termina brusc click aici : Refresh si apoi reia filmul de unde ai ramas
Se incarca greu? Aici vei gasi cateva instructiuni. Descarca ultima vesiune flash player
In cazul in care filmul se intrerupe, va rog sa dati refresh la pagina si apoi sa reluati filmul din minutul la care s-a intrerupt.Stergeti CACHE-ul din browser cu Shift + refresh!!!!
Va rog sa folositi doar browserele Mozilla Firefox si Google Chrome! Te rugam sa citesti regulamentul Filme Noi Online

The Book Thief online subtitrat in romana este un film de razboi bazat pe cartea cu acelasi nume a lui Zusak. Filmul spune povestea tinerei Liesel Meminger, care dupa ce gaseste prima ei carte in spatele mormantului fratelui ei, este trimisa la parintii ei adoptivi.

Filmul The Book Thief online subtitrat va aparea in curand pe marele ecran.
[m_geocountry countrycodes=”RO,DE,BE,AT,FR,IT,ES,MD”] [/m_geocountry]

In acest timp, cel de-al doilea razboi mondial izbucneste, iar Rosa si Hans adapostesc un refugiat evreu pe nume Max. Pe langa toate ororile acestui razboi, tanara Liesel reuseste sa gaseasca un refugiu in carti pe care le fura si le imparte cu altii.

The Book Thief Online Trailer

Scrie un comentariu despre filmul The Book Thief online subtitrat sau semnaleaza o problema!

Nume: 

Email:  

eXTReMe Tracker